Jobbigt

Var på bvc igår Oliva har haft utslag på kroppen nu ett tag så kände att vi måste kolla upp vad de kan vara. Så nu måsta jag sluta med mjölk o ägg i en vecka. Vilket jag kan säga nu efter 1 dag är skit svårt, från att inte bry sig vad som är i mat måste kolla hela tiden, de är ju mjölk i nästan allt lr mjölkpulver o allt vad de nu heter. Så hoppas att de inte är de, då kommer jag inte orka amma speciellt länge till kan jag säga. Men de är ju tur att Olivia inte har besvär av utslagen.


Idag gör jag inte så mycket, tog en tripp till moraberg o kollade lite. Ska ju köpa nya balkongmöbler så hittade jätte fina stolar på plantagen. Matte är ju ledig nu några dagar så skönt så han håller på att göra om i hallen ska tapetsera o byta golv, så nu ser de ut som fan i vardagsrummet med alla grejer överallt. Men blir nog kanon fint när de är färdigt. sen är det Olivias rum som är kvar.! Rosa ska de bli :) Nu sover lill skrutten så gott.



Luncha

Idag blev de lunch knytis hemma hos Mika med lilla ebba med så klart, även Linda o Nellie var med och så klart min lilla Olivia. De var väldigt gott blev kycklingsallad mums. Under tiden blev de titt på filmen Rent de var jätte bra lite smårt att koncentrera sig bara med tanke på att Olivia var vaken. Men får kolla en gång till sen bara.
Vi gick en tripp ner till stan sen o handlade liteen ballong klänning o strumpbyxor blev de till Olivia idag. Skynda sig hem o baka en morotskaka o laga mat stress stress. Sen kom mamma pappa o lillebror på fika. Och nu är de tvätta som gäller kul kul nott!!

veckan som va!

Dåliga jag som inte uppdaterar så jätte bra. Men veckan som va var bra, allt gick bra på efterkontrollen. Olivia hade 2 månaders kontroll på bvc en doktor tittade på henne, hon var ju inte riktigt 2 månader då men allt såg bra ut, och hon var nöjd så de var skönt. På 8 dagar har hon stigit i vikt från 5285 till i tisdags på 5670 så hon växer på bra kan man såga, börjar verkligen få härliga små veck i benen, men fort går de allt.
Nu i veckan är Matte henna måndag o tisdag han ska börja nytt jobb på onsdag så vi får lite tid tillsammans hela familjen. Då ska vi passa på att åka till ikea imorgon och köpa lite grejer till bla badrummet o hallen. sen ska vi börja tapetsera om i kök o hall ska bli spännande. Imorgon klockan 7 kommer el killar som ska byta ut all el i lägenheten så får passa på att åka hemifrån då inte så kul att vara hemma då dessutom utan el nej då är ikea roligare :) får se om Olivia också tycker de.

RSS 2.0